Januari 2018

Av flertalet anledningar har jag valt att inte kandidera i valet 2018

Året 2017 blev inte riktigt som jag hoppats på. En del beror på ett av mig tagna beslut i slutet av året som jag ångrar djupt. Men tyvärr också på anledningar jag inte kunnat påverka där riktade påståenden mot mig varit direkt felaktiga. Utan att dra alla detaljer så har det påverkat mig ordentligt varpå jag beslutade att inte kandidera till en roll som heltidspolitiker. Med stor ödmjukhet fortsätter jag mitt engagemang som fritidspolitiker fram till valet. Självklart kommer jag att fortsätta driva opinion och deltaga i politiska kampanjer, politik är fortfarande en stor del av mitt liv.

Uppdrag i Västra Götalandsregionen och Göteborgs kommun.

De flesta av mina uppdrag är knutna till mitt intresse för företag och entreprenörskapsfrågor. Ett intresse som kommer från driften av familjeföretaget som nu är i tredje generation.

  • Regionfullmäktige
  • Regionutvecklingsnämnden
  • Fiskekommunerna VGR
  • Miljönämnden Göteborg
  • Ledamot av MUFs riksstyrelse
  • Ordförande Torslanda Moderaterna

Visst känns det tråkigt att inte kandidera valet 2018 när jag var så nära att komma in i riksdagen valet 2014, framförallt eftersom väljarstödet var stort för mig personligen (Flest av alla riksdagskandidater från Göteborg 3349 personkryss)

Du får gärna fortsätta följa mitt politiska liv nu och framåt här på pontusbath.se 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *