Jag kandiderar åter till riksdagen!

Mitt engagemang för att förbättra Sverige och särskilt Göteborg har fått ny kraft tack vare alla Ni som kommit med stöd och uppmuntran. Varmt tack! – nu blickar vi framåt!

Jag kandiderar åter till riksdagen! Inför valet 2018 står Nya Moderaterna inför en rad utmaningar och politiska vägval.
Med de kunskaper om valkampanj jag samlat på mig genom tidigare val hoppas jag kunna vara med och spela en roll i det moderatalaget. Åren i ungdomsförbundet har givit mig erfarenhet av det politiska hantverket samtidigt har jag arbetat och skapat mig arbetslivserfarenhet.

Prioriterade frågor jag vill driva i riksdagen
* Betydligt hårdare tag mot våldsbrott.
Människor som väljer att använda våld bör straffas hårdare än idag. Problematiken är störst i landets utsatta områden och polisen behöver både mer resurser och fler möjligheter att bekämpa brottsligheten. Försvarsmakten bör ge stöd åt polisen vid särskilda insatser samt regelbunden bevakning och skydd av sjukhus och blåljuspersonal. Bättre resultat och mindre daltande.

* Ett betydligt starkare försvar med minst 2 % av BNP för ett självständigt och säkert Sverige. Krav på Svenskt NATO medlemskap snarast.

* Sänkta skatter på företagsamhet så att fler företagare har råd att leva på sin inkomst. Därtill avskaffad arbetsgivaravgift så att fler företag får möjligheten att anställa. Småföretag utgör 98 % av Sveriges alla företag trots det utformas politiken ofta för större företag.

Vi behöver mer engagemang, vilja och entreprenörskap i svensk politik! Jag är övertygad om att det går att förändra och önskar få ditt förtroende!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *