Besök i Washington DC.

Avslutar givande dagar i Washington med många intryck och kampanjverktyg att ta med hem. USA är ett fantastiskt land men som ändå brottas med så många problem.
Oavsett om man står bakom Clinton eller Trump finns en viss uppgivenhet och saknad efter fornstora dagar. USA kommer kanske aldrig bli var det en gång varit men det är inget hinder för att utveckla förnya landet.

Det politiska ledarskapet finns dock snarare i Senaten och kongressen än i Vita huset just nu.

Det finns ändå mycket vi kan lära av amerikanerna. Deras sätt att förhålla sig till politik är mer okomplicerat och här säger människor vad de tycker, på gott och ont. Politikerna är orädda och är mer aktiva i kontakten med väljarna. De brinner verkligen för sina frågor och jobbar stenhårt för att väcka opinion.

Inför valet 2018 finns så mycket bra att ta med hem till Sverige, men visst lämnar vi kvar en hel del.

img_4387 img_4388 img_4389 img_4390

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *